Coach

Aniek

Mijn werk draait om empowerment

Ik wil je laten ervaren hoe krachtig je bent – zowel tijdens de training als daarbuiten. Bij Studio Next zorgen we dat je professioneel, persoonlijk en duurzaam begeleid wordt richting je doelen. En die doelen bepaal jij. Dat vind ik het mooie aan mijn werk; iedere dag werk ik samen met de meest fantastische mensen die allemaal een eigen proces doormaken.

Kernwoorden die in mij opkomen als het gaat om coaching zijn compassie, veiligheid en autonomie. Ik vind het belangrijk om als coach (en als mens) compassievol te zijn richting de ander. Dit probeer ik ook over te brengen zodat meer mensen leren om compassievol te zijn richting zichzelf. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf mag zijn en ontdekken. Dat is Studio Next voor mij; een community waarin mensen gezien en gewaardeerd worden. Onvoorwaardelijk. Het draait hier om jou, en dat betekent dat jij aan het roer staat. Wij – als experts op het gebied van training, leefstijl en vitaliteit – staan naast je. Maar jij bent de expert over jouw leven, ervaringen en behoeften. Dit biedt supermooie kansen voor een waardevolle samenwerking.

Karaktersterkten

Aniek

Eerlijk en rechtvaardig

Alle mensen rechtvaardig behandelen is een van je duurzame principes. Je laat jouw persoonlijke gevoelens geen rol spelen bij het nemen van beslissingen over andere mensen. Je geeft iedereen een kans.

Oprecht en authentiek

Je bent een eerlijk persoon, niet alleen door de waarheid te zeggen maar ook door een leven te leven dat oprecht is en authentiek. Je staat met beide benen op de grond en leeft zonder uiterlijk vertoon; je bent ‘echt’.

Leergierig

Je houdt ervan nieuwe dingen te leren, zowel in een onderwijsomgeving als voor jezelf. Je hebt altijd genoten van school, lezen en museums – overal en altijd waar er een gelegenheid is om te leren.

Meer coaches: