Coach

Neliët

Neliët is Personal Trainer, Leefstijl- en vitaliteitscoach en oprichter van Studio Next. Ze heeft een enorme passie om mensen te helpen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven met dit fantastische team.

Ik vind mijn werk fantastisch omdat het de mogelijk biedt om echt persoonlijk te zijn. Samen te kijken naar wat werkt voor jou, wat jij belangrijk vindt en jou te helpen met het overwinnen van obstakels en het behalen van doelen, met alle ups en downs die daarbij horen. Ik wil het beste uit je halen en je laten ervaren waartoe je in staat bent, want meestal is dat veel meer dan je denkt.

Trainen vind ik zelf vooral belangrijk omdat het mij in staat stelt alles te kunnen doen wat ik leuk vind om te doen. En dat zijn vooral dingen buiten de gym. Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen en een zeker fitlevel te hebben. Esthetiek vind ik minder belangrijk, ik hoef geen sixpack te hebben of er op een bepaalde manier uit te zien. Dit was wel een reis, maar uiteindelijk heel bevrijdend en het heeft me veel meer plezier en motivatie in sporten opgeleverd. Ik vind het belangrijk om compassie te hebben voor het lichaam, dat van mezelf en dat van anderen. In de fitnessindustrie is dit niet altijd aan de orde, het gaat vaak om hoe je er uit ziet.

Ik hoop dit ook anderen mee te kunnen geven en binnen StudioNext hanteren we daarom een gewicht neutrale aanpak en hebben we body positivity hoog in het vaandel staan. Iedereen moet zich bij ons welkom voelen, ongeacht hoe je er uit ziet. Wij kunnen je helpen met een afgetraind lijf en een sixpack, maar als dat niet je doel is, dan praten we je dit doel ook niet aan. Je kunt ook heel fit zijn of worden met een maatje meer.

Verder vind ik het belangrijk om altijd te blijven leren. Elk jaar trakteer ik mezelf op een goede opleiding of cursus op het gebied van trainen, coaching of voeding, om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Het houdt me scherp en geïnteresseerd en zorgt dat ik mezelf blijf ontwikkelen.

In mijn vrije tijd houd ik van lange wandelingen door de bossen met m’n teckel Guus. Lekker eten, goede restaurants. Een goed glas wijn en een boek bij de openhaard. Verder ben ik een buitenmens, rommelaar, tikkeltje chaotisch.

Karaktersterkten

Neliët

Enthousiast, energiek en levenslustig

Onafhankelijk van wat je doet, benadert je het met enthousiasme en energie. Je doet nooit iets half of halfslachtig. Voor jou is het leven een avontuur.

Eerlijk, oprecht en authentiek

Je bent een eerlijk persoon, niet alleen door de waarheid te zeggen maar ook door een leven te leven dat oprecht en authentiek is. Je staat met beide benen op de grond en leeft zonder uiterlijk vertoon; Je bent “echt”.

Creatief, origineel en vindingrijk

Het bedenken van nieuwe manieren om dingen te doen is een essentieel ding van wie je bent. Je bent nooit tevreden met de manier van dingen doen op de gebruikelijke manier als er een betere manier mogelijk is.

Meer coaches: