Personal

Stories

Ook wanneer mijn lijf het van tijd tot tijd laat afweten is er altijd iets wat ik wél kan doen.

Ilse van Eekelen

Sinds het voorjaar van 2017 sport ik naar volle tevredenheid bij Neliët. Ik heb direct afgesproken om 2x per week Personal Training te komen doen, omdat ik fitter en sterker wilde worden. Dat is zeker gelukt en het lukt nog steeds. Want ik hou het 2x per week sporten met gemak vol en ben ik nog altijd even enthousiast!

Neliët blijft mij verrassen met een gepersonaliseerd trainingsschema en als ik denk ‘ik heb de oefeningen wel gezien’, dan maakt ze er weer een variatie op die mij keer op keer uitdaagt. Ook wanneer mijn lijf het van tijd tot tijd laat afweten (door knie en polsblessures, die overigens al langer spelen dan 2 jaar…), dan past Neliët mijn trainingen daarop aan. Er is namelijk altijd iets wat ik wél kan doen.

Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat ik met plezier en lol aan het sporten blijf! De specialiteiten die Neliët ook in huis heeft op het gebied van persoonlijke coaching en voeding, maken mijn abonnement bij haar nog completer. Daarnaast zijn de zeer gevarieerde small group trainingen een welkome aanvulling op mijn PT lessen.