Herstel & opbouw na je bevalling

Club Mama Postnataal

Ben jij recent bevallen of heb je na je laatste bevalling nog niet (begeleid) gesport? Heb je het idee dat je geen goede controle hebt over de kracht en coördinatie van je buik- of bekkenbodemspieren? Wil je graag je favoriete sport weer oppakken maar weet je niet waar je moet beginnen? 
Tijdens het Core Restore Programma werken we aan herstel van het spierkorset en de buikspieren. Je leert hoe je ademhaling en postuur impact hebben op de effectiviteit waamee je kracht kunt leveren. Ook besteden we uitgebreid aandacht aan de functie van de bekkenbodem. We bouwen een solide basis zodat jij je tijdens het sporten én in het dagelijks leven weer krachtig gaat voelen. Na het Core Restore programma ben je klaar om aan te sluiten in onze Personal Group Training, waarin je met een persoonlijk schema gaat werken aan het opbouwen van je kracht en uithoudingsvermogen.

De eerstvolgende Core Restore groep start op woensdag 4 januari 2023. Ben jij erbij? Je kunt je ook alvast aanmelden voor de groep die start op 1 februari of 15 maart.

Door de leuke en uitdagende oefeningen zie ik wekelijks vooruitgang sinds ik ben gestart na mijn bevalling. Daarnaast hangt er een prettige sfeer in de studio, hard sporten met veel lol!
Sophie

Benieuwd wat Club Mama voor jou kan betekenen?

Laat je gegevens achter op onze contactpaginadan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen verder te verkennen.