Verantwoord en uitdagend trainen

Club Mama Zwanger

Je wil tijdens je zwangerschap blijven sporten of er juist mee starten, maar dan wel op een verantwoorde manier.
Je hebt behoefte aan een trainingsprogramma dat veilig is, maar tegelijkertijd ook leuk en uitdagend.
Het lijkt je fijn om te sporten in een groepje met anderen, mits er rekening wordt gehouden met jouw niveau en behoeften.
Is dit wat jij zoekt? Dan zijn wij er voor jou! Kom snel langs voor een
Club Mama proefsessie

Gestart bij Club Mama op het moment dat ik wist dat ik zwanger was. Fantastische begeleiding, persoonlijk programma, ervaring en expertise op het gebied van een zwanger lijf.
Marleen

Personal (Group) Training

In de Club Mama trainingen word je altijd persoonlijk begeleid – wanneer je één op één met je trainer traint, maar ook tijdens de groepsessies. Wij zijn er om jou te informeren, inspireren en uit te dagen. Voordat je bij ons gaat trainen, leren we je graag wat beter kennen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom start je bij Club Mama altijd met een persoonlijk intakegesprek inclusief lichaams- en bewegingsanalyse. Op basis hiervan maakt je coach een passend trainingsschema waarmee je samen aan de slag kan.
Trainen tijdens je zwangerschap gaat niet alleen over wat je volgens algemene richtlijnen kan en mag. Het gaat over wat jij nodig hebt om op de langere termijn fit en gezond te blijven. Waar heb jij behoefte aan? Hoe kun je trainen op een manier die past bij je huidige lichaam? En waar wil je uiteindelijk weer naartoe bouwen na je bevalling en herstelfase? Onze Club Mama coaches en programma’s bewegen mee met jouw situatie, behoeften en doelen. Zo blijf jij fit en sterk tijdens je zwangerschap, en behoud je plezier in je trainingen.

Meer weten over Club Mama of een intake plannen?

Laat je gegevens achter op onze contactpaginadan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen verder te verkennen.