Welkom bij Club Mama

Fit en sterk tijdens én na je zwangerschap

Je wil tijdens je zwangerschap blijven sporten of er juist mee starten, maar dan wel op een verantwoorde manier Je hebt behoefte aan een trainingsprogramma dat veilig is, maar tegelijkertijd ook leuk en uitdagend Het lijkt je fijn om te sporten met andere mama’s (to be), mits er rekening wordt gehouden met jouw niveau en behoeften Is dit wat jij zoekt? Kom dan snel langs voor een Club Mama proefsessie!

Verantwoorde trainingsbegeleiding tijdens en na je zwangerschap is belangrijk. Daarom hebben wij Club Mama opgericht. Met onze Club Mama programma’s kun je zowel bij Studio Next als thuis aan de slag. Je wordt altijd begeleid door een coach gespecialiseerd in pre- en postnataal fitness.

Trainen tijdens en na je zwangerschap gaat niet alleen over wat je volgens algemene richtlijnen kan en mag. Het gaat 
over wat jij nodig hebt om op de langere termijn fit en gezond te blijven. Waar heb jij behoefte aan? Hoe kun je trainen op een manier die past bij je huidige leven en lichaam? En waar wil je uiteindelijk weer naartoe bouwen na je herstelfase? Onze Club Mama coaches en programma’s bewegen mee met jouw situatie, behoeften en doelen. We helpen je bij het behouden of opbouwen van kracht, conditie en mobiliteit. Altijd kijkend vanuit een functioneel perspectief.

Gestart bij Club Mama op het moment dat ik wist dat ik zwanger was. Fantastische begeleiding, persoonlijk programma, ervaring en expertise op het gebied van een zwanger lijf.
Marleen

Personal (Group) Training

In de Club Mama trainingen word je altijd persoonlijk begeleid – wanneer je één op één met je trainer traint, maar ook tijdens de groepsessies. Wij zijn er om jou te informeren, inspireren en uit te dagen. Voordat je bij ons gaat trainen, leren we je graag wat beter kennen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom start je bij Club Mama altijd met een persoonlijk intakegesprek inclusief lichaams- en bewegingsanalyse. Op basis hiervan maakt je coach een passend trainingsschema waarmee je samen aan de slag kan.

  • Rooster PGT

Meer weten over Club Mama of een intake plannen?

Laat je gegevens achter op onze contactpaginadan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen verder te verkennen.