Van wilskracht naar skillkracht

Leefstijlcoaching

Veranderen in eerste instantie lukt meestal wel, maar daadwerkelijk volhouden voor een langere termijn is moeilijk. Je valt terug in oud gedrag. Wij richten ons met onze coaching op het volhouden. Dit doen we met specifieke gespreksvoering en tools die leiden tot een persoonlijk op maat gemaakt plan wat past bij jou.
Onze coaches zijn experts op het gebied van gedragsverandering. Wat kun je verwachten? Geen wondermiddelen maar verantwoorde technieken. Door middel van een ‘van wilskracht naar skillkracht protocol’ kun jij je doel realiseren en behouden.

Neem de regie over je leven

Vitaliteitscoaching

Het leven heeft veel te bieden. Je kunt ongelooflijk veel zien, ontdekken of doen. Maar hoe kom je erachter wat jíj echt wilt in het leven? Hoe ga je dat verkennen? In onze snelle wereld, waarin veel van je gevraagd wordt, is het lastig richting bepalen.

Als je ook worstelt met bronnen van stress, die je niet allemaal als zodanig herkent, wordt het nog lastiger. Zo kun je bijvoorbeeld stress hebben van het werk dat je doet, van je relatie, van je voedselkeuzes, van je gezondheid of van eenzaamheid. Ze remmen allemaal je vitaliteit. Hoe kun je dan met energie in het leven blijven staan? Hoe realiseer je dan de dingen die je wilt doen? En hoe hou je dat vol?
Onze vitaliteitscoach helpt jou hierbij. Ze helpt je bij het vinden van richting in je leven en het aanpakken van je (verborgen) stressbronnen. Je hebt meer in eigen hand dan je zou denken.

Onze vitaliteitscoaches zijn aangesloten bij de BOVV (beroepsvereniging voor vitaliteitscoaches). Dat betekent dat zij beschikken over de meest recente wetenschappelijke kennis. Ze hebben geleerd echt naar jou te luisteren en door te vragen naar wat je precies bedoelt en wat je werkelijk wilt. Ze kijken naar wat voor jou mogelijk en haalbaar is. En ze gaan altijd samen met jou op zoek naar die unieke oplossing die past bij jóu en jouw situatie.

Stap 1

Jouw situatie leren kennen en het verkennen van jouw doelen en wensen. Waar zit precies het probleem. We gaan jou helpen om haalbare en realistische doelen te stellen.

Stap 2

We maken een plan op basis van jouw unieke situatie en beschikbare tijd. Hier begint het verandertraject. Veranderen lukt alleen door ‘actie’ en daar gaan we jou bij helpen met passende interventies en opdrachten.

Stap 3

Veranderen is een ding, volhouden is een tweede. In onze trajecten leer je hoe je moet volhouden. Ook in lastige situaties. Er bestaat geen goed plan zonder crisisplan! Daarom nemen we dit altijd mee in je traject.

Samen aan de slag?

Kom bij ons langs voor een gratis intakegesprek. Dan verkennen we samen jouw situatie en wensen. Laat je gegevens achter via onze contactpagina en je hoort zo snel mogelijk van ons!