Werken aan jouw doel in een kleine groep

Personal Group Training

Samen met gelijkgestemden effectief trainen onder persoonlijke begeleiding. Onze Personal Group Training is zo opgebouwd dat je verantwoord je lichaam kan belasten. Alle oefeningen zijn op verschillende niveaus uit te voeren en er wordt altijd rekening gehouden met jouw specifieke mogelijkheden.

We werken in blokken van zes tot acht weken waarin je een trainingsschema volgt. Zo ga je daadwerkelijk verbetering zien en voelen – en resultaten behalen op het gebied van techniek, kracht en conditie. Om ook variatie in de trainingen te houden, sluiten we altijd af met een afwisselende finisher.

Trainen in onze Personal Group is gezellig en motiverend. De lessen zijn flexibel in te plannen; check hieronder ons rooster!

De trainers zijn professioneel en hebben aandacht voor je persoonlijke doelen en wensen. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Kortom, heel tevreden!
Daniëlle

Naast de reguliere lessen is het ook mogelijk om je eigen (besloten) groep samen te stellen met bijvoorbeeld familie, vrienden of je bedrijf. Wij ontwikkelen een compleet programma op basis van jullie wensen.

  • Rooster PGT

Personal Group Training proberen?

Doe jij binnenkort eens mee met onze Personal Group Training? Laat je gegevens achter op onze contactpagina en we plannen zo snel mogelijk een proefles met je in!