Personal

Stories

Als personal trainster komt Neliët vaak met nieuwe oefeningen en trainingen waardoor de sessies nooit snel zullen vervelen.

Femke (21)

Toen ik voor mijn kennismakingsgesprek langskwam bij Neliët, wist ik al heel gauw dat dit voor mij de juiste keuze zou zijn. Wat er namelijk voor mij meteen duidelijk was, was het gevoel van vertrouwen en zonder enig oordeel te werk willen gaan. Dit was voor mij zeer belangrijk aangezien ik dit bij vorige ervaringen met ‘de gewone sportschool’ niet helemaal zo had ervaren. En dat dit geen ‘gewone sportschool’ was bleek al gauw.
Zo zijn we samen bijna anderhalf jaar lang aan de slag gegaan met mijn beweging, voeding en zowel lichamelijke als mentale gezondheid. In deze periode heb ik dan ook super veel geleerd over al deze onderwerpen. Constant pikte ik weer nieuwe dingen op over vitaliteit en beweging.

Als personal trainster komt Neliët vaak met nieuwe oefeningen en trainingen aan waardoor de 1 op 1 sessies of de groepslessen nooit snel zullen vervelen. Tijdens het sporten zelf was het heel motiverend voor mij om te merken dat er vanaf haar kant altijd aandacht en aanmoediging was. Ook heb ik elke week wel een groepsles gevolgd en omdat deze lessen met een maximum van 6 mensen in totaal werden gehouden ging de aandacht ook hier niet verloren. Tevens werkten we vaak met trainingsschema’s waardoor je altijd kon terugblikken op je vooruitgang, wat voor mijn doorzettingsvermogen goed werkte. Natuurlijk kwam het ook weleens voor dat het niet helemaal mijn dag was, ik had stress, voelde me niet helemaal fit of had er gewoon niet zo veel zin in. Op die dagen was dat gewoon oké en wist Neliët er toch voor te zorgen dat ik met een veel beter gevoel weer naar huis ging, of ik nou hard had getraind of iets minder hard.

Buiten het sporten zelf hebben we ook veel gewerkt aan voeding, zelfbeeld en een gezonde mindset. Neliët wist altijd bruikbare handvatten aan te reiken die ook makkelijk in het dagelijks leven zijn toe te passen. Ze biedt geen wondermiddeltjes maar gewoon betrouwbare en begrijpelijke coaching. Of je nou wilt afvallen, wilt trainen voor een marathon of gewoon lekker actief wilt blijven, naar mijn mening ben je bij Neliët aan het juiste adres!