Fysiek sterk, fit en pijnvrij

Personal Training

Personal Training bij Studio Next draait om jou. Hoe beweeg je? Op welk vlak wil je verbetering zien en voelen? We starten een Personal Training traject met een uitgebreide analyse van jouw lichaam en brengen je fysieke doelen in kaart. Waar nodig gaan we ook aan de slag met pijn en blessures. Je krijgt een programma letterlijk op jouw lijf geschreven!

Persoonlijke begeleiding naar resultaat. Tijdens de Personal Training word jij uitgedaagd en gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. We houden altijd rekening met jouw behoeften en belastbaarheid. En heel belangrijk: we zorgen ervoor dat jij plezier hebt in de trainingen. Als je het leuk vindt, houd je het veel gemakkelijker vol!

Bij Studio Next kun je ook met twee personen tegelijk Personal Training doen. 
Duo Personal Training is gezellig – en voordeliger. Je hoeft niet allebei op hetzelfde niveau te starten of dezelfde doelen te hebben, om samen te kunnen trainen. Wil je wel samen met iemand trainen, maar heb je nog geen trainingsbuddy? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar een geschikte match voor jou.

Nooit eerder ging ik voor mijn plezier trainen en nu zelfs drie keer in de week!
Elise

Ervaar wat Personal Training voor jou kan doen

Plan via onze contactpagina jouw gratis proefsessie met één van onze trainers. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen aan de slag te gaan!